Τρόποι αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.organiserscontax.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών και γενικών απεργιών, σε ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων ταχυμεταφορικών εταιριών. Από τις παραπάνω ημέρες και ώρες παράδοσης εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες δε μπορεί να ανταπεξέλθει η ταχυμεταφορική εταιρία για δική της υπαιτιότητα.

α) Ταχυμεταφορείς – Couriers

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier. Το www.organiserscontax.gr συνεργάζεται με την εταιρία “Γενική Ταχυδρομική” για την μεταφορά των προϊόντων, στην οποία προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των πελατών, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε δική σας εταιρία courier να παραλάβει την παραγγελία σας.

Έξοδα αποστολής:

εντός Αττικής: 2,90€ συν ΦΠΑ για αποστολές με βάρος έως 2 κιλά.

εκτός Αττικής: 3,80€ συν ΦΠΑ για αποστολές με βάρος έως 2 κιλά.

Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό διαμορφώνεται στο 1€ συν ΦΠΑ για όλη την Ελλάδα.

Το κόστος για την υπηρεσία Αντικαταβολής είναι 1,20€ συν ΦΠΑ.

Για δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία.

Χρόνος αποστολής:

1-2 ημέρες για αποστολές εντός Αθήνας, 2-3 ημέρες για αποστολές σε μεγάλες πόλεις εντός Ελλάδας. Για δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Οι παραδόσεις γίνονται σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

β) Πρακτορείο μεταφορών

Για ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας παραδώσουμε, η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με πρακτορείο μεταφορών. Οι παραδόσεις στην μεταφορική γίνονται σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σε αυτήν την περίπτωση η χρέωση προκύπτει από τον όγκο της παραγγελίας η οποία θα σας γνωστοποιηθεί πριν την εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας.

Το συνεργαζόμενο πρακτορείο θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για τον οριστικό χρόνο και τόπο παράδοσης. H παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται είτε με παράδοση επι πεζοδρομίου στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει είτε από την έδρα της μεταφορικής στον Νομό που βρίσκεστε.

γ) Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το χώρο μας (Καρέα 97, 163 43 Ηλιούπολη Αττικής) χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί η παραγγελία από την έδρα μας εντός 5 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται.

Ώρες παραλαβής 9.00-17.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Δωρεάν παραδόσεις

εντός Αττικής: Για παραγγελίες άνω των 100€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής.

εκτός Αττικής: Για παραγγελίες άνω των 200€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  1. Το προϊόν έχει ήδη εξαντληθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή, το www.organiserscontax.gr θα επικοινωνεί με τον πελάτη προκειμένου να τον ενημερώσει και να του παράσχει κάποια εναλλακτική λύση.
  2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας του πελάτη. Στις περιπτώσεις αυτές, και εφόσον είναι εφικτό, το www.organiserscontax.gr θα επικοινωνεί το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου ο τελευταίος να δηλώσει εάν επιθυμεί την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπό αυτές τις συνθήκες.
  3. Όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία του πελάτη (π.χ. σε σχέση με το προϊόν, σε σχέση με την πληρωμή του, κοκ), αλλά είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω email επικοινωνία με τον πελάτη επειδή π.χ. τα στοιχεία που καταχώρησε ο πελάτης δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
  4. Σε περιόδους αιχμής (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι).
Μετάβαση στο περιεχόμενο