Προσωπικά δεδομένα

Σκοπός αυτής της πολιτικής

  • Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για την «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ». Η παρούσα πολιτική σας ενημερώνει για τις πρακτικές συλλογής πληροφοριών της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ», περιλαμβάνοντας τις κατηγορίες δεδομένων που ενδέχεται να συλλέγει, να διατηρεί, να επεξεργάζεται, το σκοπό συλλογής τους, τις κατηγορίες προσώπων στα οποία γνωστοποιούνται τα δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε. Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή.
  • Επίσης, περιγράφει ορισμένα από τα μέτρα ασφαλείας που η εταιρεία λαμβάνει προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των δεδομένων και παρέχει ορισμένες εγγυήσεις για πράγματα που η εταιρεία δεν θα κάνει.

Νομικό και κανονιστικό πλαίσιο

  • Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» διέπεται από τους όρους της παρούσας, από τις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων [EU General Data Protection Regulation (GDPR)–Κανονισμός (Ε.Ε.) 2016/679] (ο οποίος θα καλείται στο εξής ως ο «Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων») για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, από τις αποφάσεις-συστάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και άλλους σχετικούς εγχώριους νόμους και διατάξεις, αλλά και την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.
  • Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ». Δεν υποχρεούστε να παράσχετε τις προσωπικές πληροφορίες που ζητούνται, αλλά αν επιλέξετε να παραλείψετε αυτήν την ενέργεια, σε πολλές περιπτώσεις δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να σας παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήματα που έχετε.

Δέσμευση της “ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ”

  • Στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» θεωρούμε ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων των πελατών είναι υψίστης σημασίας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας εξατομικευμένες υπηρεσίες που πληρούν τις απαιτήσεις τους, με τρόπο που να διασφαλίζει την ιδιωτική τους ζωή.
  • Οι προσωπικές πληροφορίες (προσωπικά δεδομένα) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» και τους υπαλλήλους μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Τα άτομα που διαχειρίζονται προσωπικές πληροφορίες είναι εκπαιδευμένα για τη χρήση κατάλληλων διαδικασιών. Οι εκπρόσωποι και οι παροχείς υπηρεσιών της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» διατηρούν απόρρητες τις προσωπικές σας πληροφορίες και δεν τις χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν εκείνων που εξυπηρετούν την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών σε εμάς.
  • Επιπλέον, δύναται σε ορισμένες περιπτώσεις να ερωτηθείτε από την «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» εάν θα μπορούσαμε να μοιραστούμε πληροφορίες με άλλους έμπιστους τρίτους. Θα σας ενημερώσουμε τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών, εάν αναμένεται τέτοιου είδους κοινή χρήση των πληροφοριών με κάποιους τρίτους, η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» θα ορίσει τους τύπους των επιχειρήσεων στο σχετικό σημείο συλλογής των πληροφοριών, θα περιγράψει το είδος των πληροφοριών που θα μοιραστεί (όπως είναι η διεύθυνση ή το e-mail σας) και θα μοιραστεί τα δεδομένα με άλλα μέρη μόνο εάν συμφωνήσετε. Θα μοιραστεί τα προσωπικά δεδομένα μόνο όσων έχουν συμφωνήσει, στο πλαίσιο της προσεκτικής πολιτικής μας.

Τι είδους δεδομένα συλλέγει η “ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ”

  • Όσες πληροφορίες συγκαταλέγονται στην έννοια των προσωπικών δεδομένων του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η συλλογή τους δεν στηρίζεται στον Νόμο ή στη σύναψη ή εκτέλεση σύμβασης, συλλέγονται από την «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» μόνο στην περίπτωση που εσείς επιλέξετε να συναινέσετε ρητά. Δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας ή για την πρόσβαση στο περιεχόμενό της εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες, όπου ο επισκέπτης προβαίνει σε οποιαδήποτε αγορά ή όπου για να έχει ένας επισκέπτης πρόσβαση σε κάποιες προσφορές, θα πρέπει να γίνει προηγουμένως μέλος αυτής γνωστοποιώντας τα προσωπικά δεδομένα που θα ζητηθούν.
  • Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα το λογαριασμό τους. Τα μέλη συμφωνούν να μας ειδοποιούν άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδό τους από το λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.
  • Συλλέγουμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα
    • Δεδομένα Ταυτοποίησης (Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός τηλεφώνου)
    • Δεδομένα Επικοινωνίας (Ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου)
    • Δεδομένα Συναλλαγών (ΑΦΜ, είδος, τόπος, χρόνος παρεχόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών)
    • Δεδομένα συμβατικής Σχέσης (Συμβατικά έγγραφα, έντυπα ενημέρωσης και συγκατάθεσης, ηλεκτρονικές δηλώσεις βούλησης)
  • Δεν συλλέγουμε, ούτε αποκτάμε πρόσβαση με κανέναν τρόπο σε ειδικές κατηγορίες («ευαίσθητων») προσωπικών δεδομένων. Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να απέχει από την παροχή τέτοιων δεδομένων, που αφορούν το πρόσωπό του ή τρίτα υποκείμενα δεδομένων. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης προβεί σε σχετική παροχή τέτοιων δεδομένων στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ», αυτά θα διαγράφονται μόλις υποπίπτουν στην αντίληψή μας. Στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι σε πελάτες ή σε τρίτα μέρη για τυχόν παροχή ή/και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων, που οφείλεται σε πράξεις ή παραλείψεις πελατών κατά παράβαση της παραπάνω υποχρέωσης.
  • Στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» δύναται να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε τις παρακάτω προσωπικές πληροφορίες για εσάς από τις παρακάτω περιοριστικά αναφερόμενες πηγές:
    • Δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών όταν προβαίνετε σε ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχει η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» μέσω των καταστημάτων της και της ηλεκτρονικής σελίδας https://www.organiserscontax.gr
    • Προσωπικά δεδομένα επικοινωνίας όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να υποβάλλετε ερωτήσεις και αιτήματα ή να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ»
  • Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» δεν αποθηκεύει και δεν συλλέγει τα στοιχεία πληρωμής κατά τις ηλεκτρονικές ή online πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών. Συγκεκριμένα, με την καταχώρηση του αριθμού, τον κωδικό ασφαλείας, του ονοματεπώνυμου κατόχου και της ημερομηνίας λήξης της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και την ολοκλήρωση της πληρωμής, τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται αυτόματα στην αρμόδια Τράπεζα. H Τράπεζα συλλέγει τα δεδομένα και διενεργεί την πληρωμή και επιβεβαιώνει εν συνεχεία στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Για ποιους σκοπούς συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ»

  • Η χρήση των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγει η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» από εσάς, εξυπηρετεί τους ακόλουθους σκοπούς:
    • Συναλλαγές: Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία για τη διεκπεραίωση τυχόν συναλλαγών σας μαζί της, όπως πληρωμές με πιστωτική κάρτα κ.λπ.
    • Διαφήμιση/Μάρκετινγκ: Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα επικοινωνίας των επισκεπτών/χρηστών για ενημερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες σχετικά με διαγωνισμούς, δώρα, παροχές εκπτώσεων σε προϊόντα της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» και των συνεργαζομένων με αυτήν εταιρειών κατόπιν ρητής συναίνεσής τους.
    • Βελτίωση και προσαρμογή του δικτυακού τόπου: Τις πληροφορίες αυτές η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει μόνο για τους λόγους για τους οποίους συλλέχθηκαν και για να παρέχει σε εσάς πληροφορίες. Επίσης, θα τις χρησιμοποιήσει για να προσαρμόσει το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου στις ανάγκες σας και για να βελτιώσει τη σύνθεση, τις μεταβολές και τη δυναμική του.
    • Νόμιμη χρήση: Στη «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» μπορούμε να συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, αποκαλύπτουμε και εν γένει επεξεργαζόμαστε και τα προσωπικά σας στοιχεία, όταν αυτό απαιτείται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και/ή από τον Νόμο, ή όταν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικά μας και δικά σας συμφέροντα όπως αυτά απορρέουν από την μεταξύ μας συναλλακτική και συμβατική σχέση ή σχέση επιχείρησης-καταναλωτή.

Χρήση των πληροφοριών

  • Οι πληροφορίες που παρέχετε στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» ή τα οποία η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» κατέχει μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για:
    • την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας όταν κάνετε ερωτήσεις ή όταν αυτό απαιτείτε από την συναλλαγή μαζί μας,
    • να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη βελτίωση της διαχείρισης των υπηρεσιών και προϊόντων που έχουν παρασχεθεί από την εταιρεία στο παρελθόν, παρέχονται τώρα ή θα παρασχεθούν στο μέλλον,
    • να διενεργήσουμε ανάλυση μάρκετινγκ και να δημιουργήσουμε το προφίλ πελατών και τη δημιουργία στατιστικών πληροφοριών,
    • να μας βοηθήσουν για την πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης ή της απώλειας, και
    • να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με οποιοδήποτε μέσο (συμπεριλαμβανομένου και του ταχυδρομείου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείου, τηλεφώνου, κ.λπ.) για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται από την «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ», και εξουσιοδοτημένους επιλεγμένους συνεργάτες.

Αποθήκευση δεδομένων

  • Στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα μόνο για τον χρόνο ο οποίος απαιτείται για να επιτελεσθεί μία υπηρεσία την οποία εσείς ζητήσατε ή για την οποία δώσατε την έγκρισή σας, υπό την επιφύλαξη των κατά περίπτωση αντιθέτων προβλέψεων του Νόμου, όπως συμβαίνει σε ό,τι αφορά θέματα τα οποία διέπει η εμπορική και/ή φορολογική νομοθεσία, οι διάφορες σχετικές διατάξεις κ.λπ. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε και αποτυπώνονται σε έγγραφες συμφωνίες, συμβάσεις και την σχετιζόμενη με την εκτέλεση σύμβασης ή την διενέργεια εμπορικής συναλλαγής ηλεκτρονική αλληλογραφία, αποθηκεύονται για διάστημα 2 ετών σε φυσικό και ηλεκτρονικό αρχείο στο νομικό τμήμα, στο τμήμα πωλήσεων/συμβάσεων και στο λογιστήριο της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου προσώπου παρέχει άμεσα ή έμμεσα τις ανωτέρω υπηρεσίες ή συνεπικουρεί τα εν λόγω τμήματα κατά την εκτέλεση του έργου τους ή παρέχει υπηρεσίες management σε μας.

Cookies

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο κάθε χρήστη, δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του χρήστη και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, για λόγους marketing καθώς και για στατιστικούς λόγους, έτσι ώστε να καθορίζονται οι περιοχές, στις οποίες οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του, ώστε να μην λαμβάνει cookies, είτε συνολικά είτε κατά περίπτωση.

Πιστωτικός έλεγχος

Στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ», σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προβούμε σε ορισμένους πιστωτικούς ελέγχους με τους αρμόδιους φορείς όταν αιτείστε να απολάβετε μία υπηρεσία ή να λάβετε ένα προϊόν. Αν αυτό ισχύει, τότε θα αναφέρεται στους όρους και τις προϋποθέσεις της δραστηριότητας ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία η οποία θα εκτελεί την επεξεργασία.

Αποκάλυψη πληροφοριών

  • Στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» δύναται να διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε συνεργάτες π.χ. για προωθητικούς σκοπούς και σκοπούς επικοινωνίας αυτών μαζί σας, μόνο εφόσον έχετε παράσχει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Η γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες του www.organiserscontax.gr κατά την εγγραφή τους ως μέλη της ιστοσελίδας συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών του στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία.
  • Σε καμία περίπτωση δεν πωλούμε, ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.
  • Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες μόνο εφόσον ζητηθεί νομίμως για νομικούς ή κανονιστικούς σκοπούς, στο πλαίσιο δικαστικής διαδικασίας και/ή ενδεχόμενης νομικής διαδικασίας.

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα σας

  • Στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο, με σκοπό την ασφάλεια των δεδομένων που συλλεξαμε από εσάς, έναντι της όποιας εκούσιας ή ακούσιας απόπειρας, χειρισμού, απώλειας, καταστροφής ή γενικότερα πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Όπου συλλέγονται προσωπικά δεδομένα και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας, η πληροφορία θα διακινείται υπό κρυπτογραφημένη μορφή ώστε να αποφεύγεται η όποια κατάχρηση των εν λόγω δεδομένων εκ μέρους του όποιου τρίτου. Τα μέτρα ασφαλείας μας υπόκεινται σε συνεχείς επανελέγχους και αναμορφώσεις, σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.
  • Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στους εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους για να παράσχουν σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες και οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τα δεδομένα αυτά.
  • Έχουν ενεργοποιηθεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες εναρμονίζονται με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Στην «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» λαμβάνουμε κάθε δυνατή προφύλαξη, προκειμένου τα προσωπικά δεδομένα σας να είναι ασφαλή. Εντούτοις, λόγω της φύσης του διαδικτύου, δεν δύναται να εγγυηθεί την προστασία των επικοινωνιών ή των αποθηκευμένων στους browsers της στοιχείων από τυχόν αυθαίρετη πρόσβαση τρίτων μερών.

Πρόσβαση στο lnternet

  • Εάν επικοινωνήσετε με την «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» μέσω του Διαδικτύου, τότε μπορεί περιστασιακά να χρησιμοποιήσουμε e-mail για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας εφόσον μας έχετε παράσχει τη σχετική συναίνεσή σας.
  • Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., δεν είναι ασφαλείς εκτός εάν έχουν κρυπτογραφηθεί.
  • Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή απώλεια των προσωπικών πληροφοριών σας που είναι πέρα από τον έλεγχο της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ».

Η παρακολούθηση των επικοινωνιών

  • Όλες οι επικοινωνίες της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» μαζί σας (συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών συνομιλιών, e-mail κ.λπ.) δύναται να παρακολουθούνται και να καταγράφονται από την «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» για την ασφάλεια, τη διασφάλιση της ποιότητας, και νομικούς, κανονιστικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Σύμφωνα με τον Κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων [EU General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679], όπως ισχύει, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

α) το δικαίωμα πρόσβασης,

β) το δικαίωμα διόρθωσης,

γ) το δικαίωμα διαγραφής, υπό ορισμένες συνθήκες, όπως όταν η επεξεργασία δεν είναι πλέον απαραίτητη για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν αρχικά και δεν υπάρχει κανένας επιτακτικός λόγος για να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε (ή να την αποθηκεύουμε),

δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,

ε) το δικαίωμα στη διαβίβαση των δεδομένων,

στ) το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ,

ζ) το δικαίωμα της καταγγελίας στην εποπτική αρχή.

Δηλαδή, έχετε το δικαίωμα να λάβετε, κατόπιν αίτησης, δωρεάν πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σας αφορούν, να προβάλλετε, κατόπιν αιτήματος, αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, με ισχύ για το μέλλον και ανάκληση της συναίνεσής σας, καθώς και, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, το δικαίωμα διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, διαβίβασης των δεδομένων, διαγραφής των εν λόγω δεδομένων και καταγγελίας σε εποπτική αρχή.

Παρακαλούμε σε αυτές τις περιπτώσεις να απευθύνεστε εγγράφως με σχετική πρωτότυπη επιστολή ή μέσω φαξ ή μέσω e-mail στο αρμόδιο τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας, που αναφέρεται παρακάτω.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

  • Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ», καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο, το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς τον Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
  • Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» και του επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.
  • Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Τροποποιήσεις

  • Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» δύναται να τροποποιεί, αναπροσαρμόζει και ενημερώνει την παρούσα πολιτική περιοδικά δημοσιεύοντας μία νέα έκδοση στην ιστοσελίδα της. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την πολιτική. Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» θα ειδοποιεί για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστότοπο μας.

Links

  • Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

Επικοινωνία

  • Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» σας γνωστοποιεί ότι ως Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών δεδομένων ορίζει τον κ. Στέλιο Χατζηδάκη με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας stelios@organiserscontax.gr & info@organiserscontax.gr.
  • Εάν έχετε ερωτήσεις ή συστάσεις, μπορείτε να τις απευθύνετε στην κάτωθι διεύθυνση επικοινωνίας. Κατά κανόνα το αίτημα σας θα ικανοποιείται εντός ενός μηνός από την παραλαβή του. Οι συνεχείς εξελίξεις στο Διαδίκτυο γενικότερα καθιστούν απαραίτητες τις κατά καιρούς προσαρμογές των κανόνων μας περί προστασίας δικτυακών δεδομένων. Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» επιφυλάσσεται για το δικαίωμά της να προβαίνει στις εκάστοτε τυχόν ενδεικνυόμενες μεταβολές των εν λόγω κανόνων ανά πάσα στιγμή.
  • Εάν έχετε ερωτήσεις ή συστάσεις, μπορείτε να τις απευθύνετε στην κάτωθι διεύθυνση επικοινωνίας. Κατά κανόνα το αίτημα σας θα ικανοποιείται εντός ενός μηνός από την παραλαβή του. Οι συνεχείς εξελίξεις στο Διαδίκτυο γενικότερα καθιστούν απαραίτητες τις κατά καιρούς προσαρμογές των κανόνων μας περί προστασίας δικτυακών δεδομένων. Η «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ» επιφυλάσσεται για το δικαίωμά της να προβαίνει στις εκάστοτε τυχόν ενδεικνυόμενες μεταβολές των εν λόγω κανόνων ανά πάσα στιγμή.
Skip to content